Dah 21 weeks bump kecil lagi

Hye mommies I 51kg tp perut I kecil lg org ckp I x mcm pregnant Tp scan baby sihat. Prut ikutkan badan mommy ke? Anyone tengak risau mcm I?

7 Các câu trả lời

sy sblum preggy berat 47kg, skrg dah 52kg.. masa 4 buln da nmpk baby bump, 5 buln da half bola, skrg 6 buln lebih (26week) da bulat mcm bola.. tp perut je nmpk badan still kurus.. rasa mcm x padan bawak perut besar now dah terasa berat, org tegur perut besar rasa seram je sbb ada gdm.. masa scan 22week dr kata baby besar seminggu dari usia risau betul dalam masa yg sama syukur sbb baby sihat.. harap² mudah nak meneran time bersalin nt..

My weight before pregnancy, 40kg. Masa pregnant naik 6kg je. Badan i tak naik, just size perut. Everytime check up, i akan tanya pakar o&g i tu. Dia cakap its normal as long as the baby grow ikut weeks and healthy. My baby keluar pun normal weight 3.2kg. So dont worry k

saya berat 65kg pon prut kecil ,kdng ckp 5 bulan org tak percaya😂 bila scan baby ssh nampak sbb perut tebal .tapi alhamdulillah baby ,air ketuban ,uri smua okey & stabil .kdng risau jugak tapi scan² smua normal

anak 1st n 2nd perut sy besar...bila masuk 5 bulan..anak ke3 ni perut sy kecik je..tp sy lega anak sihat scan semua ok..tp kali ni bawak perut tak berat mcm sebelum2 ni...hehehehe..

X sama setiap org, klu kecil senang nk bergerak, klu besar nmpk cute, tpi as long as baby ok itu yg penting

ye semua atas bdn masing2. don't compare. yg penting kndungan sihat.

saya naik 1 kg setiap cek hb 😅 x naik bnyak alhamdulillah