Warmer untuk botol susu baby.

Hye mommies. Boleh share x, korang guna warmer brand apa? Harga sekali.

1 Trả lời

I ada beli warmer tapi xguna pun.. guna manual lagi la senang.. panaskan ngn air panas.. Caranya, celup dalam air panas (dalam 70deg, jgn yg menggelegak tu) dlm 10saat, angkat, kocak2 or swirl kan dia kasi dia sebatikan suhu kemudian ulang sampai la susu warm yg just nice. Cara nak cek suhu, letak kat belakang tapak tangan, kalau xpanas bagus dh bole mnum. Biasa sy just buat suhu bilik je.. xsuam pun xpe..

5y trước

Owhh. Lagi menjimatkan. Tenkiu utk tips ni awak 😍