Bila baby start engaged?

Hye mommies bleh share pengalaman x bila baby mommies start engaged ye? Masa week ke brapa? Saya anak sblm2 ni x perasan plak bila engaged cuma kali ni rasa concern skit sbb baby baru pusing pada kedudukan yg normal. Sblm ni klo scan mesti breech je cuma kali ni 36w2d baby dh pada kedudukan cephalic. Harap2 cpt la dia engage supaya x pusing2 lg dah. Mommy is cuak. ??

1 Trả lời

Saya masa anak 1st 37week dan engaged. Bersalin on time edd.

4y trước

Tq sis share experience. Sy 38w baby x engage jgk last2 kena czer sbb baby breech smula.