Baby 6 bulan berak lebih 4 kali sehari

Hye mommies... Bayi saya berusia 6 bulan 17 hari..sejak2 ni bayi saya kerap buang air besar... Najisnye Alhamdullilah.. Lembut.. Cume kerap.. Sebab berak ada masa sikit2.. Sampai pengasuh taska X perasan dan lambat tuka pampers.. Merah dah 'bunga' bayi saya.... Sy sapu sudocream..Perlu ke saya tuka susu... Sbb bayi sy dh mkn.. Ada mase mkn byk... Ada masa sikit.. Normal ke?

3 Các câu trả lời

kalau najis okay, tak perlu tukar.

8mo trước

ok mommies... skrg baby sy pas minum susu.. ade mase terus membuang... kdg waktu pagi Je..3x membuang...arap baby sy ok ye momy.. Aminnn..