Ngilu Pangkal Peha

Hye momies,normal ke berdiri waktu memasak akn rse nyeri ,ngilu pangkal peha?now 12 weeks...#ingintahu #firstbaby #bantusharing #pleasehelp #1stimemom

1 Trả lời

better puan bykkn rest pd awal kehamilan ni..sbb kadang2 ada separuh org rahimnya tak kuat sgt...pd peringkt awal kehamilan .jd xblh berdiri trlalu lama..xblh byk berjalan kena bykkn rest je..bdn pn xblh penat sgt dan jgn stress.mg dpmudahkan segalanya..aamiin