Anak sulung

Hye momies2 semua..saya dh kawen 8 tahun,alhamdulillah rezeki yg ditunggu2 selama ni hadir juga akhir nya..saya pregnt dh 6weeks ?,doakn semoga baby dalam rahim saya membesar dgn sihat & sempurna yer..

106 Các câu trả lời

Jaga kandungan ya sis..jgn renyah2..jgn minum air gas..jaga pemakanan..btw alhamdulillah.. Tahniah

sama sis sy kawen 5 tahun,alhamdulillah rezeki skrg dh masuk 4bulan dah..jga dri baik2 sis 😍

Alhamdulillah.tahniah sis 😊 semoga kandungan sihat dan dipermudahkan segala urusan 😍

Amin2.lme tu sis.sy pon hmpir 6thn mnti skrg mngu hri.2kggrn skrg kndugn ke 3 frst bby

Alhamdulillah sis..tahniah...sy doakn sis dn ank dlm kandungan sihat...happy for u..💝

Semoga semua nya dipermudahkan buat sis, Dan harap sis dgn baby terus sihat ya...amen.

Alhamdulillah...tahniah. smg dipermudahkan dan selamat hingga melahirkan. Aamiin 🤲

Aamiin semoga selamat sampai waktu bersalin dan dipermudahkan urusan bersalin nanti aamiinn

5y trước

Amin ya robbalamin..tq doakn utk sya dan bby 😘😘

Semoga Allah melindungi, menjaga kandungan sis.. Jaga diri ye sis😉 tahniah..

Alhamdulillah tahniah beb! Take care..jgn stress! Baby dust to u