Anak sulung

Hye momies2 semua..saya dh kawen 8 tahun,alhamdulillah rezeki yg ditunggu2 selama ni hadir juga akhir nya..saya pregnt dh 6weeks ?,doakn semoga baby dalam rahim saya membesar dgn sihat & sempurna yer..

106 Các câu trả lời

alhamdulillah..tahniah sis..smoga dipermudahkan segala urusan..take care

alhamdulillah jga kndungan sis... jgn buat kje berat2.... bnykkn brehat

Congratulation sis.. Semoga semuanya baik2 dan dipermudahkan buat sis..

Alhamdulillah.. Semoga semuanya baik2 ya. InsyaaAllah. Take care mommy 😊

5y trước

In shaa allah amin..tq

Aameen ya Rabb. Alhamdulillah 🌹👶Jaga kesihatan ya sis. Due bulan 3 ya?

5y trước

Amin..syukur alhamdulillah..due saya awl bulan feb in shaa allah..tq yer😘

Alhamdulillah.. Aaamiin.. Semoga Allah permudahkan segala urusan sis

Aamiin.. semoga baby membesar dgn sihat .. ibu Pon jaga diri ok...

tahniah sis.. jaga diri baik2 je.. jgn lasak2 d awal kandungan...

Alhamdulillah..moga dipermudahkan..dan diberi kesihatan yg baik selalu

5y trước

Alhamdulillah tahniah..doakan sya juga ya

Alhamdulillah , Amin yarabal alaminnn moga selamat segalanya...