Anak sulung

Hye momies2 semua..saya dh kawen 8 tahun,alhamdulillah rezeki yg ditunggu2 selama ni hadir juga akhir nya..saya pregnt dh 6weeks ?,doakn semoga baby dalam rahim saya membesar dgn sihat & sempurna yer..

106 Các câu trả lời

amin..semoga dipermudahkan hingga saat melahirkan..saya pun baby pertama selepas 7 tahun menanti..doakan saya jugak ye..skrg pregnat 4 bulan..

Alhamdulillah..tahniah sis.. saya dan suami dah kawen 10 tahun.. skrang tengah mengandung anak sulung.. doa kan sy jga ye sis 😘

Happy sy dgr berita pn. Sbb sama mcm bff sy, pun tggu bertahun bru dpt rzqi anak. Moga pn n bby sihat walafiat, mudah urusan preggy+bersalin 😊

5y trước

Terima kasih. Mudah2an. 😊

Tahniah sis.. Boleh thu tak sis amalkn apa2 produk ke amalan apa2 ke? Kak ipar sy dh 7tahun blm ada rezki zuriat lg.. 😢

5y trước

Kisha sya selama 8tahun ni mcm2 sis klu nk cite x kan abis😅 nk dipendekn cite 2107,18 sya buat treamnt ng dr hamid arshad alhamdulillah kami dua2 xda masalah..myb rezki allah nk bg lambt..pas tu sya dh stop treamnt sbb pusat jabbal nur (dr hamid arshad) klinik dia kena sita tutup..ttbe awl tahun dlam bulan feb sya ttbe gugur bleeding bnyk sgt,saya pun x tau ble sya lekat..msa tu kena dnc (cuci)..dlm hati allah je yg tau betapa sedihnya msa tu..lps sya dnc (kat hospital pantai cheras) dr gynae saya (dr ida) dia ada bg sya mkn pill duphaston selama 2bulan..so bulan 3&4 mkn ubt tu period sya cntk lancar tarikh pun mmg tetap tarikh ug sma kuar period...skli bulan 5 sya period tp spoted coklat2 skit je sehari..bulan 6 &7 ni sya x period lgs..awl bln 6 cek upt negatif,cek darah positif prgent tp masih peringat awl dlm 3weeks mcm tu..ni awl bln 7 sya cek blk upt syukur alhamdulillah nmpk double line,trus sya pg klink utk confrmkn..

Alhamdulillah.. Tahniah sis. Lama tggu 8 tahun... Semoga dipermudahkan urusan sis. Bykkan rehat, jaga diri ye... 😊

Alhamdulillah..sy pon dah kawen 3 tahun stgh, dan baru disahkan pregnant 6 week 😍 Doakan sy n baby jugak ye..

Nk tny, puan 6 weeks dh g scan ke? Kalau g scan masa kandungan 6 weeks , nmpak ape ye? Dh nmpk heartbeat ke?

5y trước

Kantung dan seawal 6bulan boleh dgr heartbeat

Alhamdulillah. Tahniah sis. Semoga dipermudahkan segala urusan. Jaga kesihatan jangan buat kerja berat²..

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. Kite sama la 8tahun menanti.. Sy da 23week.. Moga baby kita sihat ye..

Alhamdulillah tahniah sis.. 👏😄 Jaga diri n bby elok2.. Semoga dipermudahkan segala urusan kita..