Baby susah pakai pampers 😥

Hye momies semua 👋 Ada idea tak.. Cara berkesan untuk mudah pakaikan anak pampers? Anak saya 7 bulan lebih.. Time nak pakai/tukar pampers.. Boleh bergelutlahh dgn anak.. Allahu akbar! Anak punya meragam.. 😅 Any cadangan? 💞

4 Các câu trả lời

Normal anak nak explore kan. Masa anak saya tgh lasak tak nak pkai pampers saya beli y pamper pants. Mcm spender. Nak lari bole kejar trus pkaikn

sama laa. Ank 9bln. Ssh nk pkikn pampers n baju. Kita pakaikn dia boleg mengamuk. Kalau lmbt, habis ditanggalkn balik😅

sama la mcm baby sy...nk pakai pampers mst berguling2.sy beli pampers jenis pants tu.

belilah pamper yg seluar itu je solution. or bg benda yg buat dia leka