keluar lendir darah

hye momies , normal atau tak ya kandungan berusia dalam 7 ke 8 week camtu tapi keluar lendir2 darah 🥲🥲🥲😢 bahaya atau tak? please respon 😢 #firstmom #pleasehelp #bantusharing

11 Các câu trả lời

sis sgera pg kelinik... sy dlu 8week ada kluar lndir darah ...lps tu darah kluar bnyk x smpai 2hri janin sy jatuh dgn kantung skli😔 , sis jgn biarkan nty darah tu kluar byk mcm sy .. smoga baik2 sja ya sis...

dua kali pregnant sy keluar spotting byk ..sy terus ke emergency hospital. Alhamdulillah xada apa. kena mkn ubat kuat rahim..better p check je. hati pn tenang.

Samela 2hri kluar spotting coklat,pergi klinik dpt ubat kuat rahim..scan bby dh nmpk dlm kntung,usia kndungn 6w3hr..risauu nye

Boleh saya tahu sis keluar lendir darah tu memang warna darah fresh ke? Or lendir warna coklat?

9mo trước

lendir darah n ad jgak coklat2..dah check dr , dr ckap ad ketulan dkt pgkal rahim dan dirujuk ke pakar untuk buang 🥹

Sekarang macam mana ya? Ok ke? Saya pun ada keluar macam ni, tapi belum pergi klinik

sis ..klu dah dpt ubat kuatkan rahim okay lah...sis kene bed rest betul2...

9mo trước

tq sis

saya keluar spooting warna coklat tapi sikit2 jk keluar. bahaya tak

9mo trước

saya dah pegi doc. doc cakap darah awal kehamilan. tapi lepas 2 hari dtg balik. tapi tak bnyak la sikit je keluar. kena pegi hospital balik ka

dah pergi klinik ke sis, apa kata doc

9mo trước

doa yng baik². just rehat yang ckup² k.

lebih baik pergi klinik

9mo trước

dah pergi just dpat ubat kuat rahim..

tak. pergi klinik ya

9mo trước

ok baik sya da ke kilink mohon doakan