Umur baby 4 bulan

Hye momies.. anak umur 4 bulan boleh bg makan nestum beras tak? Tp buat cair2..

2 Các câu trả lời

baby bawah 6 bulan cuma susu ibu dan susu formula sahaja boleh bagi.... baby nangis bukan sebab x cukup susu, ada banyak sebab, mungkin pampers penuh, baby nak burp, perut kembung, mengantuk tapi nak kena dukung.

4y trước

orait diana.. thanks for info.. 😍 sbb ni baby 1st sy.. ade pihak suruh bg nestum tp buat cair2.. ada pihak ckp xpayah bg ape2 kecuali susu.. tu yg sy confius xtau nak ikot yg mana

xboleh. 6bulan baru boleh mknm

4y trước

anak sy bru 4 bulan.. bg susu dah 5 onz..tp tgk dia mcm x ckup mnum susu..