Share tips Bersalin

Hye mom, nak tanya . Ada tak cara nak bg cepat bersalin?😂 Sy 36w2d , kalau boleh nk bersalin awal dr due . Means 37w+ ke gitu ? Tk larat dh nk bawa perut😂 Baby pun banyak mengeras dan sakit celah kangkang, pastu rasa menyucuk kadang kt bawah . Huhuhu

2 Các câu trả lời

🤣🤣🤣 klau kita buat mcm² n baby still tak nak kluar, trpaksa kitew tunggu je sis .. hahaha, sy 38w nak juga branak awal.. anak 1st 38w dah kluar. yg ke2 ni, payah nak pujuk dy kluar 😂 keras perut ngeri² gtu ja, nak kluar tu mcm lamberrrtt lg.. 🤣 sabar kita sis

tu hari pun sy mcm awk juga nak sgt bersalin awal last² 39w2d belum kuar dah ikhtihar mcm² sama je🥲