Bila tiba masanya

Hye mama2x nk tnye bila ckup matang bby blh kluar sbb sya da rasa baby mngeras2x cuma dtg kejap2x mngeras tue , tkot plk tlmpau awl dtg hospital .. #36week

3 Các câu trả lời

ada tanda benar (true labor pain) n palsu( false labor pain). sekiranya mgeras hilang tp lama baru dtg blik tu, false labor. klu nk tahu true labor, ada 3 iaitu contraction pain yg kerap, kluar show atau lendir n air ketuban pecah. masa tu mmg dh sakit sgt pinggang depan n blkg.. jln mmg dh bukak.. cepat2 g hosp

37w baby dah matang sis. Tapi kalau sis ada tanda2 bersalin boleh terus pegi hospital k sis.

5y trước

Owhh , oky tqvm sis info nye ..

Oooo mngeras saja ye? X sakit pon?