Aktif menendang dlm perut

Hye korg, ni anak kedua sy tp sy pelik sbb kalini punya baby aktif sgt sgt dlm perut ni pdhl baru 5 bulan. Takpe ke ek korg ? yg sebelum ni nk kira fetal kemain senyapp je 😅😅 agak2 baby girl ke boy ni ye 😁😁

2 Các câu trả lời

saya sama mcm sis anak sulung dulu nak rase dia tendang pon lbat . yang adik dia ni , 4 bln dah rase ni 5 bln lebih kemain aktif dia tk kira masa . kdg saya pelik + risau jgak sebenarnye . sbb dia terlampau aktif sgt ..

2y trước

haah btol tu sis .. kdg2 hati ni asyik nk g scan je sbb risau tp kalau pk blk okay je kottt .. hehehe 🤭🤭