Serah diri hari nie

Hye korg ad tak sini yg kene serah diri jugak.. Due sy 14/8 tp gdm so kene serah diri hri nie 38week.. Tp skrg nie tande nk bersalin tade pon.. Skrg dah masok wad esok kene induce.. Harap nye semua berjalan lancar lah.. Dan di permudahkan urusan bersalin nnti.. Bby masih seronok kat perot tanak keluar.. 😂

1 Trả lời

Yes klau gdm kna serah diri 38 week.. semoga dipermudahkan semuanya urusan bersalin sis🤲🏻

2mo trước

Tdy pagi 2cm 7lebih induce belon.. 1lebih belon jatoh dah.. Checm bukaan 3cm.. Ptg check lagi masih 3cm..