29 weeks of pregnancy

Hye ibu² semua, Normal ke kalau minggu ke 29, tiba² keputihan/kekuningan bertukar jadi warna koko (tak terang)? Keputihan/kekuningan pun makin banyak, setiap kali solat mesti tukar..jarang² sangat tak perlu tukar...#ingintahu #pleasehelp #firstbaby #firstmom #bantusharing

2 Các câu trả lời

Sama pulak kena Keputihan berdarah. kena masuk hospital terus. Elakkan makan manis dan roti2 sebab beryis. Fobia dah 😅

Sis dh tanya nurse atau doc? Keputihan mmg xbahaya utk kita but risk kt baby