Air ketuban leaking 💦

Hye ibu2 semua , nk tanya klu ada rasa macam air meleleh dekat bahagian celah punggung itu ke air ketuban ?? .. meleleh sikit jer tak basah seluar dalam pun & tak meleleh pun dekat kaki kalau bangun .. bila sentuh tak berbau pun .. tp sntiasa berair .. dlm masa yg sama baby mengeras skjap2 n rasa sakit nyilu di bhagian bawah perut & kemaluan .. rasa bednyut jaa ... tanda2 nak bersalin ke ?? Adakah sy kena terus ke hospital ?? or biar betul2 sakit terok n air ketuban pecah banyak baru pergi hospital ?? Buntu laa sbb 1st baby 😥 klu ada yg berpengalaman mohon share plzz .. sy skrg 38minggu 5hari #firstbaby #pleasehelp

2 Các câu trả lời

klau sy mse ank ke 2 pecah ktuban kt rumh mcm bunyi belon meletup tu..tp leaking dia mmg non stop la..bpe kli ganti pad pun tetap basah..ni tgh mnunggu hari 39w preg yg ke 4 x taula tanda apa pulak kli ni..sbb 3 ank sblm ni smue tanda lain2..