badan terasa gatal

hye ibu2 saya nak tanya normal ke rasa gatal2 dibahagian lengan , perut , peha dan badan ? sampai bintik2 merah ? saya risau sgt takut effect pada baby . skrg dh pregnant 34w first kena dlu masa mengandung 7 bulan . lagi2 nk bangun subuh atau masa tidur gatal sgt 😭#pleasehelp

2 Các câu trả lời

Hi mommy. Saya pun pernah alami gatal sampai keluar bintik-bintik merah. Lagi senang berpeluh waktu malam. Nak kata normal tu tak pasti. Yang pasti kena elak pakai sabun anti-bakteria supaya kulit tidak makin kering. Bila terlampau kering lagi makin gatal

2y trước

🥰

jgn garu sewaktu preggy cuba jgn kalau tdk ada kesan