Hidung seperti tersumbat ada bunyi krohh2

Hye ibu2 nak tanya, anak sy da 2bulan lepastu tiba2 ad bunyi kroh2 di sekitar hidung nya, bernafas okey, cuma bila malam dia seakan tidak selesa utk tdur.. Ada rawatan untuk problem yg camni tak? Atau apa perlu sy buat.. Sebb ni anak first sy#seriusnanya #pleasehelp #firstmom #ingintahu #bantusharing #firstbaby

3 Các câu trả lời

sapu balm Vick warna pink...baby sy pun pernah lalui masalah yg sama .cuma sapu kan balm Vick baby(warna pink)sapu di dada depan Dan belakang bdn baby .urut perlahan2..dngn cara bersilang seli.. insyaallah baby akn ok..kurangkan penggunaan air cond Dan kipas juga

sma sis anak sy pon mcm tu bila mlm jk trus bunyi kahak pon ada

2y trước

kn hmmm ksian bila mlm jk msti bunyi pelik pas tu kdng nangis sbb x slesa😢

Bersihkan hidungnya. Boleh guna nose cleaner.