Sakit bahagian kaki

Hye, ibu2.. Kandungan saya baru masuk 6week.. Tapi bahagian kaki dari lutut hingga ke tapak kaki terasa sakit sgt sampai nk jalan pun mcm org tempang sbb tak boleh nk jejak lantai betul2.. Dh urut 2 kali pun masih tetap sama, especially bahagian buku lali.. Klu tersentuh pun sakit.. Ade ke ibu2 mcm saya? Bileh bg tips itk hilabg kn rasa sakit tu tak?

1 Trả lời

sis jngn bnyk bgrak dan bjlan nnti lama kelaman akn smbuh juga

4y trước

Saya ibu yg bekerja.. Skrg cuti 5hri, tapi dlm 5hri cuti tu pun masih sakit lagi.. Bila nk ke bilik air, MasyaAllah sakitnya nk mencangkung Allah saje yg tahu.. Saya hrp ini hanya pembawakan lah.. Hrp die hilang dgn kadar segera.. 😢