Kaki sakit

Ada tak ibu2 yg sakit tumit sampai ke tapak.. Lepas tu naik bintik2 merah dari kaki sampai lutut tp xgatal pon.. Saya dh dekat seminggu nk jalan xboleh. Sakitnya minta ampun 😭 boleh ke mkn ubat tahan sakit.? #firstbaby

3 Các câu trả lời

sebaiknya dapatkan nasihat doktor.. jangan ambil ubat sembarangan.. Kita x tahu efek kepada bayi.. sakit kaki tu bisanya normal, Kita tampung berat 2 org.. bintik2 tu ada rujuk doktor Tak?

3y trước

kalau rasa x mampu tahan, pegi jumpa doktor terus ya.. semoga dipermudahkan segala urusan Dan cepat sembuh..

https://my.theasianparent.com/sakit-tumit-semasa-hamil Boleh baca ni puan. mudahan cpt sembuh tanpa mudarat 🤲❣️

better tanya doktor