Pantang Larang

hye.. ibu ibu semua... betul ke pregnant tak boleh nak potong rambut... seriuss laaa ? rambut kite tebal dan panjang.. cuaca dah panas pulak.. serius nak jea potong... tapi mertua ngan opah tak bg ... pantang larang katanya ? omaigad

29 Các câu trả lời

blh je...sis ptg ..saya 4 mnth dh ptg rmbt musim pns ni rmas plak rmbt pnjg2....

Saya potong je masa pregnant haritu. Tapi tak pendek sangat. Masih boleh diikat.

potong je ,sy mak sendri yg potong ,nnty nk pntg dh tunbuh rambut baru

Hi. Boleh je potong untuk keselesaan. #TAPactiveusers #TAPSupermoms

kenapa tak boleh potong? saya potong je.. lebih selesa😊

Boleh je potong. Yg penting jgn potong rambut org lain.

Blh je potong rambut. Byk sgt mitos, tak berkaitan pun

bole je potong. the rest mitos @ pntang org dlu

Potong je sis, yg mengandung tu sis, bukan dia

mitos.. potong je lah kalau panjang n rimas