Siapa due bulan dec?

Hye guys , nak tanya siapa yg due dekat2 ngan sy means bulan dec? Baby korang gerak okay tak? Normal ke baby dh tak byk gerak? Mcm dia sempit dlm tu..siannya huhu.. Sy skrg kerap mengeras je kejap2 keras..tp nak rasa dia kick jarang dah..kadang2 je.. N selalu rasa dia sedu kat bahagian bawah..kejap kiri kejap kanan..alahai siannya anak mama sedu je keje haha.. Baby korang aktif ke dah akhir2 ni ke sama mcm sy kurang kick?#seriusnanya #firstmom

11 Các câu trả lời

normal sis sbb baby dah trn k bwah ruang nya jdi sempit just kna tgk kiraan tndgan ia..klu Tak ckup 10 kna bwa p hsptl..