makan

Hye guys!! anak sy harini 8 bulan 3 hari. dah 5 hari xda selera makan sebab demam. demam sekarang dah okay tapi masih tak nak makan.. mummy risau sangat2.. ada idea x?

1 Trả lời

Sama la kita. takde selera makan sangat. tapi try la makan buah² macam pisang ke, tembikai pun bagus jugak lagi² kalau ada morning sickness. tapi dalam sehari tu kena paksa makan jugak nasi even sikit. kalau susah telan, makan dengan sup sayur 😊