perlukah saya tukar susu tepung??

hye goodmorning alls.sini saya nak tanya dan harap korang bagi suggestion lah.anak saya bbaru berumur 12hari.dia menyusu tepung jenama DUPRO. semenjak semalam anak saya asyik meragam jerrr.dan waktu malam itu saya perhatikan cara dia meragam tu seperti dia meneran tahi dia.dan persoalan saya disini adalah patut kah saya tukar susu tepung dupro ke jenama lain dan susu tepung apa yang bagus untuk bayi??

1 Trả lời

Cuba bancuh cair dulu, kalau tak blh juga tukar susu. Cuba s26 ke.