Susu badan

Hye , boleh saya tau pengalaman mommies banyakkan susu badan 🥺🥺#ingintahu #pleasehelp #firstbaby

5 Các câu trả lời

Hi, saya pun first baby .. Harini usia baby 16hari.. Alhamdulillah, susu badan sy slowly makin hari makin banyak .. Sepanjang pantang ni, sy makan sayur lobak putih + sawi masak bening setiap hari .. Lepastu sy consume supercube yg goji berry & red dates tu setiap hari 1 cube ... Banyakkan minum air kosong juga ya sis ..

Sy minum air ni..longan dgn kurma merah mmg mmbantu bykkn susu badan..lagi 1 sis bole suruh suami urut belakang bdn dgn dada sis, xpun berurut dgn confinement lady (CL) utk urutan penggalak susu..

Bykkan minum air masak…kerapkan susu baby…biasenye kuantiti susu ikut demand baby…klu kerap susu baby lg meriah la susu…

saya setiap hari mkn buah betik and banyakkan minum air kosong..dan kerapkan baby menyusu..

Minum Horlick. Alhamdulillah dgn izin Allah susu akan bertambah. Saya dah cuba