Takde kene mengene pun maaf

Hye Assalamualaikum mommies,maaf la klau xde kne mengene ngan kehamilan ke ape tapi just nk promote untuk carik income.klau ade mommies yang cravingbende manis mcm chocojar atau cookies. Cookies mcm dlm gambar chocojar pun jenama yg same mcm cookies kalau nk boleh la chat sye kt ws 016796930...tolong support sye yg bru nk bljr berniaga online maceh mommies♥️have a nice day🦋🌹#bantusharing #pleasehelp Edit:klau jauh boleh post hq dkt puchong klau area kuala Selangor boleh cod♥️🥰

Takde kene mengene pun maaf
7 Các câu trả lời

semoga dipermudahkan urusan dan dimurahkan rezeki seperti air yg mengalir tak putus2❤️

7mo trước

terime kasih aaminn♥️

korang wasap je senang . mungkin sis ni tk prsan

7mo trước

haah sye x prsn notification x msuk huhu

harga berapa sis choco rice

7mo trước

baik

pos dr mana sis?

7mo trước

better by pos sis sbb klau cas cod ke puncak alam mahal

semoga dipermudahkann

7mo trước

terime kasih

chocojar rm brape 1?

7mo trước

ws sye sis..0167969307

👍