Mil suke memaksa

Hye assalam mommies,sye stress sbnrnye. Sye tau la kewangan husband sye x stabil and tgh susah byk bende tertunggak semua tapi patut ke mak laki sya desak ii kami suruh bagi anak kami dekat adik husband sye? Alasannye sbb nk tolong jgekn sbb ekonomi kami x stabil la ape la. mslhnye die dh ade ank due org yg sorg tu bru umur brpe kecik lgi tgh menyusu pon lagi...mesti la ank die xnk share mak pastu nnty jdi la pilih kasih...pastu mak husband sye pndai ii suruh jdikan adik husband sye tu ibu susuan la buat surat penjaga la ape laa adik husband sye tu dh la duduk jauh mcm mne Sye nk tgok ank sye mcm tu.... mommies rse patut ke diorg paksa ii kami bgi ank kami dkt diorg sbb kewangan x stabil? Klau mommies nk ke bgi ank dkt org?sye stress sgt ii hari ii dok chat ulang bende yg sme. #firstmom #ingintahu #seriusnanya #firstbaby

29 Các câu trả lời

That's why ak paling benci dpt MIL yg selfish.. Lebih baik u pretend anak u drpd bgi org yg dah ada anak sbb anak u adalah pengikat u and ur husband... Busuk btl hati MIL u..

puan yg berhak tentukan. tiada siapa berhak tentukan hidup kita/ hidup anak kita. beri anak kpd org bukanlan penyelesaian terbaik. moga Allah mudahkan urusan sis.

jangan dngr cakap mak mentua tuu ..susah senang hadap je laa xyh nak bagi anak kt orang lain kesian dia ...mesti dia sedih sebab dah bertukar mak pulak

kes macam ni ada dalam undang2, so sis kalau.dah teruk sangat bawa je kes ni ke mahkamah. sangat2 bahaya sis.. takut kemudian hari lain pula jadi nanti

tak patut sis. abaikan je sis. teruskan jaga anak sendiri. penat penat Kita beranak sukati je dia nak suruh bagi kat orang

jangan bagi kesian baby tuu dia lahir ² nak jumpa awak ...tp dah orang lain pulak yang dia nampak

anak tu bWak rezeki. susah mcm mana pun mesti ada rezeki dia bawa tauuuuu

menyibuknya mil tu

jgn dgr ckp mil