TARIKH DUE

Hye asalammualaikum ibu ibu.. Ade tak yang same due.. Dengan sye.. Bulan __/5/21 ?? Ibu ibu bersalin di hospital Mane ye🥰

27 Các câu trả lời

sayaa in shaa allah 19/05/2021 🥰🥰🥰 mohon doakan saya nd baby sihat ye nd baby sihat nd selamat sampai dilahirkan . saya doakan ibu ibu kat sini jugaa begitu semogaa dipermudahkan urusan bersalin kelak aamiin allahuma aamiin

19 Mei 2021..xtau la sempat kluar waktu ramdhan atau hari raya.. Apapun, harap2 baby membesar dgn sihat da dipermudahkn urusan bersalin kelak.. Aminnn..

23/5/21. tak decide lagi kerajaan or swasta hehe.

sy inshaAllah 18/5/2021...husm mungkin😊

Inshaallah 21hb 5...HSA mgkin

8-5-2021...Hospital Besar Melaka

maybe hospital shah alam 21/5

6/5/2021..belum tau lagi

inshaAllah 3/5/2021🥰

15/5 xtaw lg hosp mna