Due Date On March

Hi..ade yang same due date ngan kite kerr?? Moga baby & ibu sihat selalu ? #thirdbaby

Due Date On March
59 Các câu trả lời

Waahhhh. Tazabar nak checkup dan scan tengah bulan 8 ni. Nak tengok jugak baby saya.. hehehe semoga urusan kita dipermudahkan.. 😍😍😍

5y trước

Aamin ya allah..Moga sihat² selalu sis 🤗 mesti excited kn nk tgk bby 😂

Sy pon due date bln March 2020 😍😍 First pregnancy lepas 3 tahun lebih kawen..Doakan sy n baby juga ye..😊

5y trước

Allahumma Aamiin..Trima kasih sis 😊

kita geng...saye due 7/3/2020...semoga ibu n baby semua selamat n sihat ...di permudahkan Allah hingga bersalin

5y trước

Aamiin yaa allah..moga sis n baby sihat selalu 😍😘

Kita sama due date 13/3/2020.....xsabarnya nk tnggu my twin kluar nie.. ... 😍😍😍

5y trước

InsyaAllah.... Aaminnn.. Tq2..

Kta sama date sis. Amboi terang yer scan tu.. Nampak bby.. Sy pnya xmcm tu..

5y trước

Itu lerrr excited nmpak terang..hehe lain² jenis scan kot..Moga sihat² selalu sis 🤗

Sy 17march2020 😇 skrg nk masuk 16w,start muntah2,mulut loye2 😰

5y trước

Alhamdulillah,awk dh hbs fasa tu kot..tp sy bru bermula 😰 aamiin .tq awk..u too..ssenoga awk n baby sihat n dipermudahkn bersaoin nanti ❤️

sama 10hb 03 smga semua dipermudah kan jeklahh saye anak pertama nih

5y trước

In shaa allah..take care sis, moga sis & bby sihat selalu 😉😍

doakan saya nak p scan nanti nampak mcm ni jugak 😍 omeiiii

5y trước

Aamin in shaa allah sis...moga sis n bby sihat selalu 😍

Antara 28,29,30 march 2020..😂 First bby for second pregnancy..

5y trước

Alhamdulillah...take care tau sis 😉😍

hehe moga selamat semuanya , insyaallah mac juga ❤️

5y trước

Aamin yaa allah..take care juga sis..Moga sihat² selalu sis 🤗