Im Confused...

Hye alls...,now I'm already 6months and 5days,,what should I standby for packing ya,...I'm not yet prepare my item and baby item ,..

2 Các câu trả lời

Beli sikit2 sis.. Sy dulu start beli masa 7 months.. Sbb mak sy x bg beli awal2... Tp masa 8 bulan tu penat sikit.. Sbb badan dah x larat n cepat penat.. So mmg slow2 packing.. Tu pun.. Ni 37w baru complete kemas beg baby and beg sy... Hehe... Sbb dah x larat.... Angkat barang x larat... Berdiri lama sume dah x larat....

Still earlier sis