34 weeks and HB masih low 10.5

Hye, ada x mummy² yg mengalami masalah yg sama? Dah cuba pelbagai makanan cth mcm bayam, hati ayam, jambu batu spt yg biasa d cadangkn.. Ubat pun dari hematinic ke iberet pun still sma low.. Ada cadangan lain atau pengalaman mummy² yg dah bersalin dgn masalh hb low? Any effect? Skrg ni binggung sebb bila baca risiko² utk baby & dri sndri rasa nervous jer.. Huhu

1 Trả lời

Try mkn iberet waktu mlm sbb sy try mcmtu, hb sy naik drp 11.3 ke 12.2 n masa bersalin 12.9

5y trước

Sy mkn 2 biji sehari sis.. Pagi pukul 7 & mlm seblm tido.. Still sama juga.. First mkn jer naik 13 lpastuh turun blik ke 10..