GDM

Hy semua.. Boleh x ibu2 share cmner cara nk turunkn bacaan BSP selain dr control mkn.. Maybe ade cara lain? Tq

2 Các câu trả lời

Saya control GDM dengan bersenam ringan, minum air kosong banyak dan diet pemakanan. Selain tu beli alat cek gula. Jenama Accu-Check saya guna. Kawal sugar dan karbo intake. Demi kesihatan ibu dan bayi. Selamat berpuasa kak. hehe

5y trước

Tq yunk.. Tgh cube nk control mkn

Sy malam sebelum buat BSP minum air limau suam tanpa gula.. Terus puasa n tido.. So far ok lg bacaan bsp.. Sbb sy tak blh kalau tak makan manis sehari.. Pening jadi