Perangai pelik 😅

Hy mummys , nak tanya lah . Memang kalau sejak kita preggy ni mudah sensetif ke ? Tak kena sikit pon , sedih dia air mata tu laju je membasahi pipi 🤣 mummy lain ad x perangai pelik lain ? Share lah skit 🤗

52 Các câu trả lời

Saya pernah sis, time tu dekat kedai makan. Saya nak borak tapi suami nak tgk Netflix sambil makan, jadi saya cakap la "ala tak payah la tgk" then dia bergurau mcm merungut tapi sengih sengih la pastu simpan phone. Tiberrr saya nangis sebab saya rasa dia marah saya 🤣😭😭 jammed kepala member 🤣