Perangai pelik

Ada ke mummy² yg berperangai pelik mcm sy 😆 Nak makan bubblebee tu smpai nangis... Suami janji nk bli tp dia x g bli pon... Hurmmm nangis tu smpai x blh nk kawal 😭

Perangai pelik
4 Các câu trả lời

baru je beberapa hari..ngidam nak makan otak-otak tu dah berminggu cakap dgn suami..lagi² waktu pendamik ni kedai yg selalu ada jual pun tak buka..puas lah suami cari sebaik jumpa tapi agak jauh dari rumah..nak tak nak dia kena pergi juga beli kalau tak jenuh dia nak melayan saya minta otak-otak.. suami pun dah dipesan awal dengan mak dia kalau isteri nak makan apa² bagi lah belikan dapat makan sikit pun jadi, kesian isteri tu mengandung.. mujur ada MIL yg supportive hahahahaha

Sy suka juga makan ni, tapi manis ngt bahaya tpi sy lagi suka burger

Golden

wahh sedpnya

3y trước

kan... hmmmm mengidam dasyat lah pregnant kali ni