hy mommy nk tny bila gerakan bby dpt rasa ya.. pling awal minggu ke berapa?

28 Các câu trả lời

it depends .kdgkdg awal ,kdgkdg lambat .ade yg 14-16 weeks dah rasaaa dah gerakan halus halus manja

Dlm 16w..sy dlu dpt rsa dlm p'tghan 16-17w.. Skg 28w..mkin kuat n agak sakit.. 😅😅

Ye.. Dlm 21w.. tu pon perlahan2.. kdg keliru.. gerakan bby atau badan brangin..

Bestnye.... Semua... Sy pn xsabar nak rasa pgerakan tu... Sy bru 14 weeks....

Saya 15w dah rasa dah geli2. 17w dah rasa kuat dah sampai berombak perut 😅

Sy mase pregnant first mase 20w, yg second ni 16w dah rasa sikit2..

Sy 16w dh rasa halus2.. Bila masuk 20w baru rasa kuat skit.

sy 22week baru dpt rasa baby gerak.. skrng dah 30week 5day..

Sy msuk 18 minggu rsa... skrang 20 minggu lg aktif dia 😂

Mine 20th week. Sekarang 30th week bergerak x henti henti