GenderBaby

Hy mommy , Bole shre tk ? pngalaman preggy baby boy ? sbb sy masa awal preggy hrtu x suka masok dapor mmg tkbole sbb mcm bau bawang busuk , pantng lalu umah orng tngh masak muntah bau yg sama , ketiak pon bau bawang hehehehe , dh scan tpi x nmpk dea lindung .. btw fes bby isngirl ,, now 31w x tahungender lg hehehe

1 Trả lời

Sama je jgk takleh bau bawang, tumis, org masak ke apa semua takleh. Pun boy jgk. Alahan ni tak menentukan boy ke girl pun 😂