Babybump Dan Morning Sickness

Hy to all mommies n mommy to be 😍 sy mommy to be n this is my frist baby . i pregnant 4-5 weeks . tp lngsung xde morning sickness . just rse pening je xde mual or muntah . n babybump pn still xnampak lagi . i nktnya mommies yg prnh preggy bfore this , is it normal ap yg sy lalui tuu ? #bantujawab #ingintahu

21 Các câu trả lời

normal. baby kecil sangat lagi & masih dalam pelvic space. alahan selalu peak around 8-11w. boleh baca2/tengok video tentang development baby & mom's body during pregnancy untuk tahu lagi lanjut.

hehe yeayy tahniahh mommyy , alahan saya start 8w ke atas macam tuu mmg teruk sangat sampai berat turun , baby bump pun dah 7bulan baru lahh tersembul 🤣 enjoy your pregnancy journey mommy🫰🏼

Normal. Awal sangat nak baby bump tu. 😀 4-5 weeks pun OK tiada alahan. Psttt jangan tanya, kalau dapat alahan tu... Heeeeee. mudahan puan hadapi kehamilan dan kelahiran selamat

Sy 10weeks baru tahu pregnant.. dari awal xda morning sickness . Sama mcm awak just pening & mual xda muntah. Now 14weeks masi mual, pening dah jarang sgt. Alhamdulillah hehee

saya pun time 4-5w tak rasa lagi apa2 hahaha ingatkan takda alahan, sekali masuk minggu ke 6 hahahaha segala alahan datang, 3bulan tak masak hahaha 🤣

1mo trước

Sebijik saya hahaha tau pregnant pun sbb tiba tiba mual & lembik takda mood. 3 bulan jugak tak sentuh dapur, masuk rumah je auto nak muntah byk melepek dlm bilik je 😂

terlalu awal nk nmpak bbybump tu. biase kalau first bby 4/5 bulan bru nmpak. ok la tu xde morningsickness. xsemua orng beruntung tuu.

bump tu nmpk jelas 2-3 bulan as morning sickness start 6week above..hilang dlm 2ndmester elak mkn mknn y panas y galakkan period..

Kecik lgi . Morning sickness ni Jgn lh kata tkde . Nnti tgk lh mkin lma mkin ade rasa morning sickness smpai ke mlm mcm sy

Kecik lg tu sisssss . 5 bulan nnti bru nmpk . Sy pun tk ada alahan smpai skrg 7 bln.. hehe

morng sickness sye stat 8 weeks-12 weeks.. even da 9 bln pun still muat pki bju biasa..