Hamil 13 Week

Hy mom, saye nk tnya saya hamil 13 week dri klinik KK dia bgi obat 4 serangkai sebab zincofer tak boleh makan, adakah saya perlu makan vitamin lain ka selain tu Tpi saya juga minum susu

2 Các câu trả lời

makan je ubat yg KK bagi tu, nanti try mintak suggestion ubat tambah darah lain selain Zincofer. btw waktu makan ubat kena jarak dgn minum susu nanti kurang penyerapan dia, biasa 2 jam macam tu.

1y trước

Klau jarak antara minum susu tu misi juga da bgitau sist, Thanks da ingatkan☺️

awak makan ubat dari KK pun dah mencukupi sis. tak perlu tambah supplement lain. banyakkan minum susu ya.

1y trước

Oo ya ka sist, Terimakasih bantu jawab😍