nak minx doa dr kawan2 sini..

my husband's cousin's wife currently 7 months pregnant..this is their 2nd baby..their first baby died in the belly last year with unidentified cause of death. her due date supposed to be in this middle july..but from the previous history..she will be induce at the early month of july. please pray for her and her baby gurl ( previous was baby boy) alive and healthy.

16 Các câu trả lời

semoga dipermudhkan segala urusn buatnya sekeluarga aamin....dn brjln lancar sepertimna her family n she hope...💕

semoga selamat melahirkan baby yang sihat walafiat dan dipermudahkan urusan bersalin. aamiin.

Allahu...Semoga Allah permudahkan segala urusan cousin awk and selamat semuanya.ameen.:-)

Semoga dipermudahkan segala urusan dan selamat semuanya..Amin..

semoga segala urusan cousin you and his wife dpermudahkan 🤗

Semoga dipermudahkan segala urusan.. aamiin

semoga segala urusan dipermudahkan..Aamiin..

semoga selamat dan dipermudahkan semuanya

Amiin. Semoga dipermudahkan segala urusan

Semoga dipermudah segala urusan. Ameen..