Hai nak tanya. Kalau buka buku pink dgn swasta, boleh bersalin dkt hosp kerajaan ke??

Husb suruh buka buku pink dkt swasta sbb mudah dan cepat checkup berbanding kerajaan. Plus jimat cuti sbb tempt kerja limitkan cuti.

2 Các câu trả lời

boleh, cuma pastikan checkup swasta tu sama detail mcm kk check. sbb in case ada komplikasi masa pregnant (GDM/placenta previa), swasta akn minta rujuk kk semula.

1y trước

boleh, tp kena tahan telinga kejap je lah. sbb dh 4 bulan kan