Screencap, Komen & Menang produk Mothercare📱

Hujung tahun ni jom menang hadiah menarik dari Mothercare jom? Kali ni 10 Pemenang Bertuah Bakal Memenangi Newborn Starter Tote. Dengan itu, anda semua berpeluang besar untuk memenangi hadiah ni. Sila pastikan anda mendaftar di contest dulu dan jangan terus komen di sini tau. Sebab kalau tak daftar, ia dikira tidak sah. Contest bermula pada 18/11/2022 - 1/12/2022. Semoga berjaya! Link ke contest: https://community.theasianparent.com/contest/screencap-komen-menang-produk-mothercare/1723?lng=en

Screencap, Komen & Menang produk Mothercare📱
51 Các câu trả lời

Saya layak memenangi Newborn Starter Tote kerana sebagai “first time mother”, semestinya saya mahukan yang terbaik untuk bayi saya. Soal penjagaan bayi, Mothercare mempunyai pelbagai rangkaian produk penjagaan bayi yang berkualiti dan serba lengkap untuk keperluan bayi seawal ‘newborn’ hingga ke peringkat tumbesaran seterusnya. Tiada keraguan lagi, Mothercare adalah pilihan utama dan terbaik untuk bayi saya! A motherhood journey is more meaningful & heartfelt with Mothercare 🤍 Semoga ada rezeki saya & baby pertama saya due bulan disember ini 🌻

Saya layak memenangi Newborn Starter Tote kerana ianya bakal menjadi hadiah paling bermakna buat anak saya yang bakal lahir nanti 😍 ianya juga akan dapat menjadi momen yang paling berharga kerana secara tidak langsung dapat membantu meringankan saya dalam menyediakan barang-barang bayi untuk anak saya yang bakal lahir nanti 😍 produk Mothercare adalah produk yang sangat berkualiti dan premium, saya berharap saya akan menjadi salah seorang pemenang bertuah. Terima kasih theAsianparentMalaysia & Mothercare di atas peluang dan kesempatan ini ☺️❤️

Saya layak memenangi Newborn Starter Tote kerana saya ingin memberi yang terbaik untuk anak saya memandangkan saya sebagai first time mother. Sebenarnya saya tak pernah mencuba dari produk Mothercare tapi saya teringin cuba untuk anak pertama saya ni.. Dalam pembacaan saya, produk Mothercare antara produk yang bagus untuk ibu- ibu mencuba dan menggunakan untuk anak masing- masing antaranya ialah complete feeding kit, swaddle, wipes, tableseat, sleepi bed dan macam macam barangan lagi.. Sekian, Terima kasih. Semoga ada rezeki untuk saya dan anak.😊

Saya layak memenangi Newborn Starter Tote dari motherare kerana ini mungkin rezeki untuk saya dan newborn saya. Buat pertama kali ya saya amat berharap dapat memenangi hadiah ini kerana applikasi rhe asianparent ini sangat2 membantu jika saya ada kemusykilan dalam menjaga bayi baru lahir saya walaupun anak kedua, kerana jarak dengan anak yang pertama adalah 5 tahun saya terasa seperti ibu baru . 🥰❤️ Semuanya kelihatan baru dan perlukan back to back memories & juga new things to learn. Ig:Nblancputh Fb: Natasha Alisha Amani 🫰😍

Saya layak memenangi Newborn Starter Tote kerana :- 1) Next year,in early Feb 2023 saya akan melahirkan bayi yang ke-4. 2) Sepanjang kelahiran anak yang sebelum ini,saya tidak pernah menggunakan produk dari Mothercare,jika saya memenangi pertandingan ini. Ini adalah pertama kali saya menggunakan produk dari Mothercare untuk kelahiran ke-4. 3)kelengkapan Newborn Starter Tote,melengkapi dengan produk yang bagus dan terbaik. 4) Memberi kegembiraan dan peluang pada saya untuk mencuba dan merasai produk Mothercare.

Saya layak memenangi Newborn Starter Tote kerana semua hadiah dalam starter tote tersebut sesuai untuk bayi precious saya yang akan tiba dalam masa 4 bulan. Saya dan suami dah tunggu selama 4 tahun dan cuba pelbagai cara termasuk acupuncture, ubat hormon, iui, ivf, memang bless dapat berita baik tahun ini, kami dah excited sangat nak bertemu dengan anak perempuan kami. Sebagai bakal ibu baru, saya amat suka applikasi TAP ini dan guna applikasi ini setiap hari untuk belajar ilmu keibubapaan.

saya layak memenangi newborn starter tote kerana ingin merasa jenama baru yg ada di pasaran utk barangan bayi setelah ttc hampir 10 thn, sebelum ni last lahirkan anak tahun 2011 dan 2013 cuma ada jenama fitty, pureen,anakku, bila dah jarak hamil lama sangat, banyak dah jenama2 barangan bayi yg keluar dipasaran seperti tomme, kalau dpt menang hadiah ni, dapatlah merasa pakai jenama barang bayi tu, nanti boleh review dgn kawan2 yg lain, moga menjadi pengalaman utk saya😀

Saya layak memenangi Newborn Starter Tote kerana setiap ibu inginkan yang terbaik untuk si anak. Saya sedia maklum bahawa Mothercare hanya menyediakan jenama rangkaian produk bayi yang berkualiti tinggi untuk pelanggannya. Dari fasa kehamilan hingga ke semua fasa tumbesaran anak, semua jenis produk ada disediakan di Mothercare. Saya harap anak saya yang bakal lahir Januari 2023 nanti ada rezeki untuk memenangi Newborn Starter Tote ini dari Mothercare ☺️

Saya layak memenangi Newborn Starter Tote kerana ini kelahiran anak pertama saya dimana saya merasakan Starter Tote ini cukup sempurna untuk saya mengharungi pengalaman bersalin yang pertama. Ia juga akan dapat menjadi pengalaman yang palig bahagia buat saya dan anak sulung saya tidak lama lagi. Saya berterima kasih juga kepada apps theAsianparetMalaysia kerana memudahkan saya untuk menimba ilmu disini. ❤️Terima kasih Mothercare dan theAsianparetMalaysia.

Saya layak memenangi Newborn Starter Tote kerana set ini melengkapi perjalanan harian anak dimana saya masih menggunakan keperluan bayi untuk anak saya yang berumur 1 tahun. Manakala, keperluan lain newborn yang tidak sesuai digunakan kepada anak saya ingin saya hadiahkan kepada kakak saya yang bakal melahirkan anak keduanya pada bulan Disember nanti. Semoga ada rezeki anak saya & bakal anak buah saya diterima layak memenangi Tote yang serba lengkap ini.