Screencap, Komen & Menang produk Mothercare📱

Hujung tahun ni jom menang hadiah menarik dari Mothercare jom? Kali ni 10 Pemenang Bertuah Bakal Memenangi Newborn Starter Tote. Dengan itu, anda semua berpeluang besar untuk memenangi hadiah ni. Sila pastikan anda mendaftar di contest dulu dan jangan terus komen di sini tau. Sebab kalau tak daftar, ia dikira tidak sah. Contest bermula pada 18/11/2022 - 1/12/2022. Semoga berjaya! Link ke contest: https://community.theasianparent.com/contest/screencap-komen-menang-produk-mothercare/1723?lng=en

Screencap, Komen & Menang produk Mothercare📱
51 Các câu trả lời

Saya layak memenangi Newborn Starter Tote sebab ia mampu untuk memenuhi citarasa seorang ibu yang ingin memberikan yang terbaik untuk anak-anak nya. Jenama Mothercare bukanlah jenama yang asing lagi, saya telah mengikuti jenama ini semenjak saya mengandungkan anak saya berumur 12 minggu lagi. Sekarang saya sudah mempunyai 2 anak tapi jenama Mothercare masih lagi menjadi pilihan saya yang pertama. I only want the best for both of them❤️‍🔥

Saya layak memenangi Newborn Starter Tote kerana: 1) saya bakal melahirkan bayi saya pada awal Januari 2023. 2) saya belum pernah menggunakan produk Mothercare. saya ingin sangat mencuba produk dari Mothercare. 3) rangkaian produk dari Mothercare sangat sesuai dan lengkap untuk digunakan kepada newborn baby, kerana ia memiliki rangkaian produk yang sangat berkualiti. Mothercare adalah pilihan terbaik untuk digunakan kepada bayi saya ☺️

Saya layak memenangi Newborn Starter kerana saya bakal ibu yang akan menyambut kelahiran anak sulung tidak lama lagi dengan product-product Newborn Starter daripada Mothercare dapat membantu saya membuat pemilihan dalam menyediakan barang untuk baby kami. Product daripada Mothercare adalah salah satu pilihan utama dalam menyediakan barang-barang baby kami 🥰 Terima Kasih Mothercare dan theAsianparentMalaysia.

Saya layak memenangi Newborn Starter Tote kerana: 1. Becoming New Year, im New Mother & New Baby 2. Melengkapi kelengkapan barangan baby saya dengan produk yang bagus & berkualiti 3. Memudahkan perjalanan urusan saya & baby 4. Memberi peluang kepada baby saya untuk mencuba barangan baby dari jenama tersebut 5. Memberi ketenangan & kegembiraan kepada saya as new mother dengan hadiah yang menarik ini.

saya layak memenangi Newbron Starter Tote kerana semua barangan yang ditawarkan merupakan antara idaman untuk si comel saya,sekiranya saya memenangi iya nya dapat meringankan beban perbelanjaan untuk menyediakan kerperluan si comel saya,kerana kerjaya saya sebagai suri rumah sepenuh masa,tambahan juga di dalam aplikasi Tap banyak membantu saya dalam menguruskan dan memantau perkembangan si comel saya.

saya layak memenangi Newborn Starter Tote sebab ia merupak keluaran malaysia! sapot lokal! Newborn Starter Tote ni sangat berkualiti serta tidak merosakkan kulit bayi. TAP banyak membantu saya dalam informasi dari mula kehamilan hingga tahap saya 23 minggu ni. Dari perkara kecik hinggakan cara handle alahan sangat2 bersyukur sebab didedahkan dengan komuniti TAP yang mantap!

saya layak memenangi newborn starter tote . kerana jenama yg ada dalam adalah jenama yg terbaik dan harga yg berpatutan . product dari MOTHERCARE adalah salah satu pilihan kami dalam menyediakan barang baby kami . semoga ada rezeki buat baby kami ❤️ terima kasi jugak kepada THE ASIANPARENT kerana menjadi salah satu panduan dalam menjadi org tua yg berilmu . 💕

Saya layak memenangi Newborn Starter Tote kerana saya adalah seorang Ibu yang hebat yang sedang membesarkan 4 orang anak..Saya baru melahirkan anak ke-4 pada bulan Ogos yang lalu..Sebagai seorang Ibu,sudah semestinya saya ingin hanya produk yg terbaik untuk anak saya..Dan Mothercare adalah pusat sehenti bagi semua produk yang berkualiti dan terbaik untuk anak saya.

saya layak memenangi newborn starter tote kerana seperti sedia maklum mothercare adalah jenama terkemuka dan dikenali ramai dgn produk² yg berkualiti dan berpatutan.Aplikasi TAP pula sangat membantu bagi saya untuk melihat perkembangan bayi/janin saya dan banyak perkongsian ilmu/artikel yg didedahkn menerusi apps ini

Saya layak memenangi Newborn Starter Tote Sebab semua jenama yg ada di dalamnya iyalah jenama terbaik Malaysia, dan saya pun menggunakan produknya, semasa baby saya lahir dan hingga sekarang usia 6bulan dah,,, semoga saya bertuah untuk memenangi Newborn Starter Tote ❤️❤️❤️ #TheAsianParent.My #Mothercare