13 week scan tak sabar mau gender scan pling awal nak tahu brp weeks?

Huhuhuhuhu

13 week scan  tak sabar mau gender scan pling awal nak tahu brp weeks?
26 Các câu trả lời

kalau baby girl scan selalu nye boleh nmpak jelas berapa week? kalau baby boy 18/19minggu dh boleh nampak kan?

awallll.. saya pon excited.. tp tkot nak tahu gender anak kedua.. kalau nak cantik 5 bulan ke atas.. ☺️

The best is 20 weeks to 24 weeks. Boleh buat detail scan sekali

4t trước

aah betul..buat detail scan masa 20w++ n request nk tahu gender, jimat sikit

Dr tmpt sya ckp paling awl 18 minggu Kita blh nmpk jelas gender baby ..

Kalau buat NIPT / NICC boleh tahu seawal 10w tp harga a bit pricey dalam 1k

4t trước

Saya buat kt Thompson Hospital Kota Damansara rm1300. 10 thn lps harga ard rm800 tak salah saya skrg medical cost semua dh naik. Czer 10 thn lps rm8000 tp skrg rm12000.

Kalau baby boy 16 week dah boleh nampak sis 😬

tggu 19weeks keatas...ala chil2 je mom....

matsa mana pakay pregnancy test app

sy scan 18w dh nmpk gegirl hehe

saya tahu masa 16 minggu hehe