evap line or +ve ?saya beli upt mahal sikit dip n tell sbb period delay 4 hari

hritu saya guna shopee punya ada line samar2 saya bca tentang evap line saya nak kepastian sya beli yg baru dkt guardian and line tak terang mommies rsa line ni betul ke ? saya tak nak letak harapan tinggi dlu 😭

evap line or +ve  ?saya beli upt mahal sikit dip n tell sbb period delay 4 hari
5 Các câu trả lời

positive ni sis insyaAllah..sy pun kabur mcmni malah lagi kabur dari sis punya ni..alhamdulillah positive..jaga diri jaga pemakanan okayy..

saya pon takpercaya sbb 2test kit pink saya beli dkt shopee, 1 test kit HCG saya beli dkt farmasi. alhamdulillah mmg sah hamil🥺🥺🥺

haritu pun saye mcmtu sis, then try 3 kali alhamdulilah positif. mmg positif tu sis 🥰 tahniahhh!

positive sis tahniaaahh 💞🤗

InsyaAllah +ve tu sis.