Nak kepastian saje

Nak tanya yg pernah alami, sya sering sakit punggung, skit blkng, kdang2 mutah, sya beli lh pregnant ct, yg first sya buat 1 terang 1 pudar, lepas tu second day, buat lagi, sbb nk kepastian, line pun sama je dgn first yg sya buat to, 1 line terang 1 line pudar, sbb ini first time bagi sya❤️ #ingintahu

2 Các câu trả lời

sis boleh cuba balik lagi 2 hari untuk tengok upt makin pekat atau tidak, kalau kandungan kuat upt akan makin pekat. semoga ada rezeki ya sis

4y trước

Harap2 ada rezeki anak sis, 😘❤️

Cbe lagi seminggu dua, test upt

4y trước

Thank you ❤️😊