Kandungan xmnjadi

Hri ni sy rpt scan utk tgk perkembgn janin. Unfortunately baby sy xjd,kantung kosong. Jd minggu depan sy akn ke hspital utk cuci mmndangkn sy ad appointment ngn pkar.Smlm pun sy ad turun drah sikit dgn ketulan drah kcik.pg ni pinggng sy sakit sgt smpai nk jln pun kne perlahan. Org pling sedih suami sy klah sy yg prgnant ni. sy ckp xpelah ada rezeki len Allah nk bg. Mna tau dpt kembar next time.hehehe. fiy anak sulung sy kmbar gak cuma sorg xjd. Dia lhir dgn dua uri. Jd pda ibu2 yg kguguran keep positive kayh. Kne percaya baby xjd sbb klu dia lhir mgkin dia xsmpurna atau dia skit. Smoga ad rezeki sy dan suami 🥰🥰🥰

2 Các câu trả lời

scan berapa week sis? semoga dikurniakan lgi rezeki ni pd msa akn dtg.

4y trước

ikutkn da 9minggu. sy tgk td pun kntung mmbesar tp jnin n jntung xda.aminnn mudah2an ada rezeki lg.♥️

Aamiin