Kesuburan

Hri ke 10 start subur. Hri ke 7 bersama suami Waupun blum wktu subur. Normal ke? Sudah staun kwin. Nk anak

2 Các câu trả lời

Mmg tiap tiap bln hari ke 10 subur ke? Ade check guna opk ke? Kalau confirm hari ke 10 subur. Boleh bersama 2 @ 3 hari sblm subur tu.

Sebelum ni priod tak teratur hri sbur pun tak tentu. Awal bulan hritu priod Kesuburan hri ke 10 blum cek Guna opk

5y trước

Smlm hri ke 10 first day Hri subur. Tpi tak dapat trus kan. Sakit perut