braxton hicks?

Hr ni kerap sgt perut rasa mengeras n menegang..skt pinggang pun dtg dan prgi.. baru 34w.. mommy2 biasa rasa mcm ni ke? Sy dh lupa...anak dh nk masuk drjah 2???

2 Các câu trả lời

Salam sis.. Betul sis.. 34w dah masuk 3rd trimester.. Mmg akan kerap mcm tu.. Jauhnye jarak dgn anak yg atas.. Sama dgn saya.. Anak sulong 6 tahun, bru dpt adik.. Pengalaman mmg berbeza.. Dan mmg lupa apa yg kita lalui dulu.. Seakan baby sulong balik.. Semua nk kene study balik.. Smoga dipermudahkan urusan bersalin buat sis nnti.. ❤️

Sama sis. Sy pun