Migrain Selepas Bsalin Ceaser

Hr ke 2 selepas ceaser sy mula menghadap migrain mcm nk pecah kepala sampai skrg hr ke 5. Bila baring x sakit. Bila bangun je berdenyut2 rasanya. Dh mkn ubat tahan sakit pun x hilang. Ada ke sape penah alaminya?

2 Các câu trả lời

Hai mommy . saya pun 1st baby ceaser . tapi alhamdulillah tak jadi macam tu . cuma nak tanya , sis ade stress kee? atau pk ape²? kadang² perkara macam tu pun bolwh jadi migrain juga.. ataupun sis check semula cara² berpantang yee... 😊😊

sy bersalin czer tapi tak pulak alami mcamtu...cek balik cara sis berpantang. berpantang sndiri ke apa sis?